27 Nisan 2018 Cuma

Dini ürünler - religious

mevlid malzemeleri
Dini sembollü ürünler ve mevlid malzemeleri sitede satıştadır.Dini hediyelikler bol çeşit ve uygun fiyatla birmax'ta.Yüzlerce modelden bir kaç tanesinin fotoğraflarını aşağıda paylaştık,daha fazlasını sitemizde görebilirsiniz.
ALLAH yazılı porselen yumurta5 cm pembe papatya üzerei allah yazılı
5 cm siyah üzeri altın allah yazılıkırmızı kadife allah yazılı yasin
çanta modeli yasinkokulu tesbih
Mevlid Malzemeleri ve Hediyelikleri ;
Mevlidlerde dağıtılacak hediyelik ürünleri sitemizde Mevlid Malzemeleri bölümünde bulabilirsiniz.Gelen konuklarınıza kaliteli ve ucuz hediye vermek isterseniz her fiyatta mevlid hediyeliklerini birmax.com da bulabilirsiniz.Kalıcı mevlüt hediyelikleri olarak Yasini Şerif,tesbih,ayetli kristaller ve porselenler,anahtarlıklar ve yüzlerce çeşit sitemizde stoklardadır.
Ayrıca üzeri baskılı veya yazılı olarak mevlid hediyeliklerinizi yaptırabileceğiniz katagorilerde vardır.Özel tasarım işleriniz ve özel baskılı hediyeliklerinizi yaptırabilirsiniz.
Her zaman yeiklikleri takip eden ve sizlere sunan sitemizde bulamadığınız veya olmasını istediğiniz ürünleri bize yazabilir veya görüş bildirebilirsiniz.Müşterilerimizden gelen her türlü eleştiri ve talebi değerlendirdiğimizi ve bütün ürünlerimizde yüzde yüz memnuniyet garantisi verdiğimizi bilmenizi isteriz.
Türkiyenin her yerine hızlı kargo ile mevlid hediyeliklerinizi yollamaktayız.Yaşanacak problemler için Mevlid tarihinden bir hafta önce plan yapmanızı ve ürünlerinizi tedarik etmenizi tavsiye ederiz.
Bebek mevlidleri için dağıtacağınız hediyelikleri veya bebek şekerleri için bebek şekeri katagorisine bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder