27 Nisan 2018 Cuma

Bebek Güvenlik Gereçleri

Bebek güvenlik ürünlerini bu katagoriden alabilirsiniz ..tıklayın Basit ölemlerle evde çocuklarınızın güvenliğini sağlaya bilirsiniz.
 prizlerinize takacağınız sizin için basit bir kilit,çocukların prize birşey sokmasını engelleyerek can güvenliğini sağlar.Basit önlemlerle dikkatinizin kaçtığı noktalarda güvenlik önlemi almış olursunuz.Ayrıca bu ürün kullanılsın veya kullanılmasın sizler içinde evinizde mutlaka elektirik kaçak sigortası kullanınız.
Çalışan bir anne veya baba iseniz bebeğinizi cep telefonundan 24 saat izleyebilirsiniz.Evinize veya bebek odanıza yerleştireceğiniz bu kamera sayesinde bilgisayarınızdan,tabletinizde veya cep telonunuzda canlı izleme yapabilirsiniz.
Çekmecelerinize takacağınız bu çocuk kilidi sayesinde çocuğunuzun çekmecelere parmağını sıkıştırmasını veya çekmecelerde bulunan zararlı eşyaları karıştırmasından korurusunuz.
bebek güvenlik cam kilidiYüksek bir binada oturuyorsanız ve camlarınız kolay açılır ve sürgülü ise basit bir önlemle çocuklarınızın camı açasını engelleyebilirsiniz.Cama yapıştırılacak çocuk kilidi sayesinde cam sürgüsü engellenebilir.
bebek güvenlik masa kenarı Masa ve sephaların kenarına koruyucu silikon takın,çocukların kafalarını çarpmalarını önleyebilirsiniz köşelerin sivriliğini engeller ve yumuşatır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder