27 Nisan 2018 Cuma

Bebek şekeri malzemeleri 2018

bebek şekeri malzemeleri
Yeni eklenen ve stokları yenilenen ürünlerimizi sayfamızdan takip edebilirsiniz.Yeni eklenen kendi tasarımımız olan bebek şekeri malzemeleri ve biblolar hergün bir kaçtane eklenerek stokları açılmaktadır.Gelen davetlilerinize dağıtacağınız hediyeyi sitemizden seçebilirsiniz.Bebek şekeri ve malzemeleri uygun fiyatlarla birmaxta..
birkaç model burada paylaştım daha fazlası sitemizde...
Mavi Leylekte Kundakta BebekSaks Mavi Melekler
Mavi Kuzu PeluşHello Kitty kupa
Pembe çubuklu bebekçıkartma Leylekli Mavi

Bebek şekeri

bebeğin doğumundan sonra ister hastane odasında ister eve ziyarete gelenlere dağıtılan küçük süslü hatıralara denir.
Bunlar üzerinde bebeğin fotoğrafını koyabileceğiniz bir çerçeve de olabilir buzdolabınıza yapıştıracağınız bir bibloda olabilir. Tamamen kişinin kendi zevkine kalmış bir seçimdir. Seçtiğiniz obje isteğe göre lavanta kokusu isteğe göre badem şekeri veya çikolatalarla süslenir. Bu özel hatıra için yüzlerce model içinden kesenize ve zevkinize en uygun ürünü seçebilir, misafirlerinize ikram edebilirsiniz.
Bebek şekeri genellikle doğum olduktan sonra hastaneye ziyarete gelenlere ve sonrasında eve geçmiş olsuna gelenlere dağıtılır, ayrıca bebek mevlitlerinde, kırkını okuturken, altı ay kınası yapılırken, ilk dişi çıktığı zaman ve doğum günlerinde de dağıtılır.
Bebeğin doğumundan herkese ufak bir hatıra kalması için yapılan bu süsler son 10 yılda hızla yayıldı ve bebek mevlitlerinin olmazsa olmazı haline geldi. Ailelere bebek şekerini genellikle doğumdan 3-4 hafta önce sipariş vermeleri tavsiye edilir, çünkü birçok seçenek içinden beğenip sipariş vermek ve elinize ulaşması uzun zaman alabilir.
Eğer el becerinize güveniyorsanız bebek şekerinizin malzemelerini alıp evde kendiniz de yapabilirsiniz, bu oldukça keyifli bir çalışmadır ve zaten anlamlı olan bebek şekerinize daha çok anlam katar.
Siz Türkiye'nin neresinde olursanız olun sipariş vererek beğendiğiniz ürünü temin edebilir siniz. Seçtiğiniz objeyi süslü bir şekilde veya hazırlamak istediğiniz bebek şekerinizin malzemelerini yapıştırıcısından etiketine kadar sipariş verebilirsiniz.
Her zevke ve ihtiyaca uygun bebek şekeri ve malzemeleri burada, kısacası aradığınız tüm ihtiyaçlarınızı bu sitede bulabilirsiniz. Unutmayın ki sizin hayal gücünüz ne kadar geniş olursa bebek şekerinizde o kadar size özel olur…

Bebek şekeri yapımında kullanacağınız malzemeler ;

  • Biblo veya Dekoratif bir ürün
  • Kesilmiş hazır lavanta için tül
  • Bebek şekeri süsleme malzemeleri
  • Bebek kart yazıları
  • Mıknatıs ( magnet )
Bütün süsleme ve sarf malzemelerini sitemizde bulabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder