25 Mayıs 2018 Cuma

Bebek Şekeri Fikirleri

Bebek Şekeri Hediyeleri


Çoğu bebek hediyelerinin kalıcı olmadığını biliriz. Aslında, bir bebek şekeri hediyesi standart olarak, dağıttığımız kimsede altı aydan fazla kalmaz

Birmax'a sorarsanız, bebek şekeri veya hediyesi biraz neşeli ve kalıcı olmalı o günün havasını ve coşkusunu yansıtmalı konuklar partinizden ayrılırken tebessüm ile ve gülümseyerek ayrılmalı. Bir teşekkür kartı, gerçekten bebek partisine gelen  misafirler üzerinde kalıcı bir izlenim bırakabilir.Sizler için bir kaç örnek fikirlerle, bebek şekerinizin kullanışlı ve kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.


  • Buzdolabı süsü : Yapacağınız bebek biblolu veya bebek figürlü bir buzdolabı süsü misafirleriniz tarafından kalıcı bir anı olarak saklanacaktır.Buzdolabı süslemesinde kullanacağınız malzemelerin,toza ve kirlenmeye en çok direnecek malzemelerden olmasına dikkat edin.Eğer tül,tüy,kurdele ve benzeri şeyler kullanacaksanız magnetinizi onlar olmadan da kullanılır şekilde yapmalısınız.
  • Fotograflı veya Grafikli magnet : Yine buzdolabı süsü veya buzdolabına magnet ile tutunacak bir açacak,rozet tarzı bebek şekeri hediyesi yapabilirsiniz.Grafik ekibimiz sizlere mutlaka beğeneceğiniz bir örnek yaparak yollayacaktır.
  • Dekoratif Ürünler ; Sitemiz üzerinden bütçenize uygun kalıcı hediyeler bulabilirsiniz. Dini sembollü ürünlerin yanında ayrıca dekoratif mumlar,cam şişeler,üfleme camlar ve parfüm şişleri ve buzdolabı magnetlerini gelen konuklara bebek şekeri hediyesi olarak dağıtabilirsiniz.Bu hediyelikler atılmayacağı için güzel bir anı hediyesi olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder